Referenties

Alice is bij ons met veel energie en enthousiasme aan de gang gegaan en heeft ons goed inzicht gegeven in wat er op facilitair gebied binnen onze organisatie allemaal nodig was. We hebben hierin een aantal belangrijke stappen kunnen zetten. Dat we niet alle goede ideeën en verbeterplannen hebben kunnen verwezenlijken heeft te maken met de realiteit waarin onze organisatie zich op dit moment bevindt, namelijk een transitie waarbij wordt gestreefd om zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt regulier te laten werken. De vakinhoudelijk goede adviezen die Alice heeft aangedragen hebben bijgedragen tot een doelmatige Serviceafdeling. Ik heb Alice leren kennen als een fijne, collegiale en deskundige vakvrouw. Heel fijn om met elkaar te hebben kunnen samenwerken.
Sjany de Ruijter
Personeels Adviseur - Biga Groep BV
Tijdens het projectmatig opzetten van een nieuw Customer Office in Amersfoort, heb ik 8 maanden intensief samen mogen werken met Alice. Alice heeft mij volledig ontzorgd in o.a. de werving & selectie, coaching van de bestaande collega’s en het geven van diverse trainingen. Door haar open, eerlijke en mensgerichte houding was er al direct een klik en het benodigde vertrouwen om te kunnen coachen/trainen. Ik heb Alice mogen leren kennen als een bijzonder fijne team-player die er elke dag weer toe in staat was om iedereen te mee krijgen in een positieve flow. Ondanks haar tijdelijke opdracht bij ons, maakte ze echt onderdeel uit van het team. Naast het coachen van mijn teams, heb ik veel 1 op 1 sessies met haar gehad welke van een lach naar een traan gingen. Bijzonder hoe ze elke snaar weet te raken en sterk aanvoelt wanneer coaching wenselijk is. Kortom; een mensgerichte coach/training in hart en nieren en een aanwinst voor elke organisatie!
Laura Berger
Manager Customer Office Randstad Noord bij Renewi Nederland
Alice heeft met en via ons gewerkt bij Renewi. De samenwerking was zeer prettig. Alice is een enthousiaste en zeer positieve professional. Ze weet op een prettige manier snel contact te leggen en een fijne samenwerking te creëren. Op deze wijze lukt het Alice heel goed op een natuurlijke manier de doelen te realiseren. Zowel opdrachtgever als wij hebben heel fijn met Alice gewerkt. Bedankt Alice en graag tot een volgende keer!
Caroline Diepenbroek
Facility Sourcing
Alice is een super fijn mens om mee samen te werken. Ik heb haar leren kennen als iemand met passie voor het facilitaire vak en met oprechte interesse in de mens. Alice heeft gastvrijheid door de aderen stromen en met haar scherpe analyses, kennis en kunde en daarnaast haar opwekte persoonlijkheid en gevoel voor humor weet zij het verschil te maken. Waar Alice komt gebeurt er iets! Ik werk graag met Alice samen, ze is een topvrouw!
Ingrid Vasenna
Vasenna Connecting Facility Experts
Alice is een zeer waardevolle en prettige MT-collega waarbij zij op verfrissende manieren de klantbeleving (en het belang daarvan) inbrengt. Naast haar verantwoordelijkheid voor haar eigen taakgebied zoekt zij actief naar de samenwerking met andere collega’s om zo synergie te realiseren voor de organisatie. Hierbij gaat zakelijkheid en menselijkheid hand in hand.
Patrick Loeps
Manager Operations bij The Hague & Partners (TH&P)
Ik ken Alice als een zeer warme persoonlijkheid die in veel organisaties snel geaccepteerd wordt. Alice heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, doet wat ze zegt, heeft een zeer hoog hospitalitygevoel en veel inhoudelijke vakkennis op gebied van hospitality en facility management. Een plezier om mee te werken!
Irma Berendsen
Recruiter fmatch/ HR consultant SNL
Wij hebben Alice leren kennen als interim manager facilitaire zaken van TOPAZ Revalidatiehotel Revitel. Haar opdracht was o.a. om het hotelconcept zodanig aan te passen dat revalidatie in een prettige efficiënte omgeving voorop stond. Wij willen Alice complimenteren met het resultaat van de veranderingen in REVITEL. Het hotel heeft nu een frisse uitstraling, de indeling in afdelingen en de nieuwe plaats van de receptie zijn enorme verbeteringen, zowel voor de cliënten als de medewerkers. Alice weet met haar enthousiasme en passie mensen goed mee te nemen in noodzakelijke veranderingen. Wij zijn blij dat ze ons –leden van de Centrale cliëntenraad van TOPAZ – ook heeft meegenomen in het proces. Dank daar voor.
Dick Koldenhof & Francke van der Klaauw
Leden Centrale Cliëntenraad - TOPAZ Revalidatiehotel Revitel
Alice was uit hoofde van haar functie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de bedrijfsvoering van Revitel (januari 2014). Alice heeft deze werkzaamheden naar volle tevredenheid verricht. Met name het proces rondom de aanbesteding van de nieuwe schoonmaak organisatie en het stabiliseren van de kwaliteit en kwantiteit van de medewerkers heeft zij goed gedaan. Kenmerkend in haar werken is haar optimisme, eerlijkheid maar zeker ook kritische houding naar haar collega’s toe, wat een goede samenwerking en een beter eindresultaat tot gevolg heeft. Bijzonder was ook de snelheid waarmee Alice zich profileerde als volwaardig teamlid en tevens de snelheid waarop zij de visie van Revitel omarmde en kon uitdragen en vertalen in de dagdagelijkse werkprocessen. Het was een genoegen met haar samen te werken.
Marjolein Ludikhuize
Gebiedsmanager Topaz
Alice verbindt aandacht voor mensen met passie voor haar werk. Ze is gedreven om zaken helder en duidelijk voor het voetlicht te brengen. Ze is toegankelijk en ze geeft mensen het zelfvertrouwen dat ze nodig hebben om stappen te zetten in ontwikkeling. Een plezier om met haar samen te werken.
Anke ten Koppel
oprichter Interpares en zelfstandig ondernemer
Voor Vastgoed & Faciliteiten van BoumanGGZ hebben Alice, als manager servicecentrum, en ik, als manager diensten, intensief samengewerkt. Alice is praktisch ingesteld, heeft kennis van zaken en is voortdurend gericht op het verbeteren van de facilitaire dienstverlening en gastvrijheid. Alice is een echte teamplayer die zich op alle velden, van directie tot werkvloer, thuis voelt. Onze samenwerking was constructief en plezierig en heeft ertoe geleid dat we elkaar nog regelmatig opzoeken om over facilitaire vraagstukken te sparren.
Rob Sonnemans
ACTI dienstverlening
Alice heeft het project gastvrouwen binnen Verpleeghotel Bovenwegen, onderdeel van Warande, opgezet, begeleid en geïmplementeerd. Ze heeft dit op een bijzondere prettige en professionele manier gedaan, waarbij ze goed rekening heeft gehouden met alle gevoeligheden ten aanzien van het werken met vrijwilligers in de zorg. Alice opereert daadkrachtig en weet medewerkers te committeren. Verpleeghotel Bovenwegen beveelt Alice dan ook van harte aan als projectleider.
Anne ter Heege
Vestigingsmanager Verpleeghotel Bovenwegen
Alice heb ik leren kennen als een energieke vrouw met een enorme passie voor gastvrijheid. Opvallend is hoe ze zich in korte tijd een interim facilitaire functie eigen maakt en haar weg binnen een organisatie vindt. Ze is daadkrachtig, werkt efficiënt en heeft haar hart op de goede plek. Kortom een verandermanager met kennis van zaken op wie je kunt vertrouwen.
Joyce van Lieshout
Teammanager facilitaire dienst Warande
In mijn functie als vestigingsmanager van Verpleeghotel Bovenwegen, onderdeel van Warande, heb ik met Alice samengewerkt. Alice verving gedurende zeven maanden de facilitair teammanager tijdens haar zwangerschapsverlof. Alice is een prettig persoon om mee te werken. Ze heeft een scherp inzicht hoe een organisatie in elkaar zit. Door haar verbinding met mensen weet zij mensen in beweging te krijgen. Ze is pragmatisch, integer en altijd gericht op het resultaat op de lange termijn. Kortom een interim manager waarmee het erg goed samenwerken is.
Bente Schotel
Gebiedsmanager Topaz